Gusle.me

Najčešća pitanja

Odgovaramo na vaša pitanja

Koji podaci su mi potrebni za popunjavanje forme za kupovinu?

Kako biste popunili formu neophodno je da unesete Vaše ime i prezime, e-mail adresu, broj telefona, grad i adresu. Kada pošaljete ispunjenu formu mi ćemo Vas kontaktirati oko načina plaćanja, dostave i ostalih detalja.

Kako je moguće platiti?

Plaćanje se vrši uplatom u banci na osnovu dobijenog predračuna. Ukoliko preuzimate gusle lično, moguće je plaćanje gotovinom. U svakom slučaju dobijate račun.

Koja je cijena gusala?

Cijene svih dostupnih modela nalaze se na sajtu Gusle.me u sekciji gusle. PDV je uračunat u cijenu koja je prikazana na sajtu.

Kako mogu naručiti gusle/duborez?

Proizvode je moguće naručiti popunjavanjem forme za kupovinu, koja se nalazi u opisu proizvoda ili pozivom na broj +38267 467 539.

Traka sa inicijalima MĐ
Majstor

Medojević Đoko

Rođen je 08.05.1958. godine u Mojkovcu, gdje živi i radi. Po zanimanju je stolar, a izradom gusala i duboreza se bavi zadnjih četrdeset godina.

Izrada gusala zahtijeva puno strpljenja i vještine i traje od 15 do 30 dana zavisno od nivoa detalja. Gusle izrađuje na tradicionalan način ručnom obradom drveta uz pomoć dlijeta. Takođe, gusle se izrađuju iz samo jednog dijela drveta što doprinosi kvalitetu izrade i dugotrajnosti.

U toku svoje karijere napravio je preko 50 gusala.